Monday, April 22Modern Manufacturing
×

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

งาน SPS – Smart Production Solutions Guangzhou ปิดฉากลงด้วยความสำเร็จเมื่อวันที่ 6 มีนาคม ปีนี้ โดยมีการอัพเกรดแบรนด์ที่ต่อยอดจากพื้นฐานของงาน SIAF Guangzhou ที่จัดมาแล้วกว่า 14 ปีที่ผ่านมา ซึ่งการเปลี่ยนแปลงครั้งนี้ทำให้งานได้ผนวกเข้าเป็นส่วนหนึ่งใน Portfolio ของ SPS ทั่วโลก ส่งเสริมให้เกิดการใช้ประโยชน์จากเครือข่ายระดับนานาชาติของ SPS ได้มากขึ้น ส่งผลต่อการดึงดูดผู้จัดแสดงและผู้ซื้อจากต่างประเทศเพื่อมีส่วนร่วมในโอกาสทางธุรกิจและเทคโนโลยีมากขึ้น สอดคล้องกับความท้าทายของภาคอุตสาหกรรมการผลิตตอนใต้ของประเทศจีนที่กำลังปรับตัวสู่ยุคอุตสาหกรรมใหม่ และเทคโนโลยีการผลิตอัจฉริยะ

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

สถิติที่น่าสนใจจากงาน SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024

 • มีผู้ร่วมแสดงสินค้าเกือบ 700 ราย
 • พื้นที่จัดงานรวม 40,000 ตารางเมตร
 • เวทีบรรยายมากกว่า 20 หัวข้อ โดยวิทยากรกว่า 100 ท่าน
 • Professional Buyers ร่วมเจรจาธุรกิจ 100 ราย
 • ผนึกกำลังร่วมกับ Guangzhou Industrial Technology และงาน Asiamold Select – Guangzhou เมื่อรวมทั้งสามงาน ดึงดูดผู้เชี่ยวชาญเข้าชมงานได้ถึง 37,264 คน มีการเยี่ยมชมทั้งหมด 78,111 ครั้ง
 • จำนวนผู้เยี่ยมชมต่างชาติทั้งหมด 909 คน จาก 83 ประเทศ ได้แก่ รัสเซีย, คาซัคสถาน, เกาหลีใต้, มาเลเซีย, เวียดนาม, เบลารุส, ประเทศไทย, ไต้หวัน, ฮ่องกง, อินเดีย, อินโดนีเซีย, ญี่ปุ่น, สิงคโปร์, อิตาลี, เยอรมนี, ตุรกี, สหรัฐอเมริกา, และออสเตรเลีย (เรียงตามจำนวนผู้เยี่ยมชม จากมากไปน้อย)

ตลอดทั้งสามวันของการจัดงาน SPS แสดงให้เห็นถึงบทบาทสำคัญในการส่งเสริมอุตสาหกรรมการผลิตตอนใต้ของจีน ได้รับความชื่นชมอย่างมากจากการทุ่มเทคัดสรรเทคโนโลยีล้ำสมัยที่สุดสำหรับโซลูชันการผลิตอัจฉริยะ

คุณ Richard Li ประธานกรรมการบริหาร Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd เผยถึงผลตอบรับ “หลังจากการอัพเกรดแบรนด์ของงานเป็น SPS เราสัมผัสได้ถึงแรงสนับสนุนจากทั่วโลก ทั้งจากบริษัทเทคโนโลยีชั้นนำที่เข้าร่วมแสดงสินค้า ผู้เชี่ยวชาญด้านการผลิตอัจฉริยะ รวมถึงผู้ซื้อและผู้เยี่ยมชม ซึ่งสะท้อนให้เห็นถึงการตัดสินใจที่ถูกต้องในการเชื่อมโยงอย่างใกล้ชิดกับ SPS เยอรมนี และในอนาคตก็จะสร้างประโยชน์จากการใช้เครือข่ายของ SPS ทั่วโลกได้อย่างเต็มที่”

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

หลังการรีแบรนด์ งานแสดงสินค้านี้กลายเป็นจุดศูนย์กลางรวบรวมผู้เชี่ยวชาญในอุตสาหกรรมทุกส่วน โดยมีบทบาทเป็นแพลตฟอร์มการแลกเปลี่ยนเทคโนโลยีสำหรับอุตสาหกรรมการผลิตอัจฉริยะ ซึ่งคุณ Martin Roschkowski ประธาน Mesago Messe Frankfurt GmbH กล่าวถึงความสำคัญของการการสนับสนุนงานครั้งนี้ว่า “การอัพเกรดแบรนด์ของงานนี้ คือการการยกระดับการจัดงานสู่ SPS ในหลายมิติ ใช้ประโยชน์จากองค์ความรู้อุตสาหกรรมจากงานอื่น ๆ ในเยอรมนี อังกฤษ และอิตาลี รวมถึงการจัดหมวดหมู่สินค้าให้ประสบความสำเร็จในการดึงดูดความสนใจจากตลาดนานาชาติ และด้วยการเปิดตัว European Pavilion ใหม่ในงานครั้ง เป็นการสร้างความพร้อมในการสนับสนุนให้แบรนด์จากยุโรปและบริษัทในจีนสร้างโอกาสใหม่ในการร่วมงานร่วมกัน บรรยากาศในงานแสดงให้เห็นถึงการตอบสนองของภาคอุตสาหกรรมในทางบวกต่อการอัพเกรดงาน”

งานนี้จัดขึ้นพร้อมกับ Guangzhou Industrial Technology และงาน Asiamold Select ซึ่งส่งเสริมการร่วมมือระหว่างผู้เชี่ยวชาญในทุกขั้นตอนของกระบวนการในอุตสาหกรรมการผลิต มีกิจกรรมครบวงจรที่เปิดโอกาสให้ผู้เชี่ยวชาญมาร่วมแบ่งปันข้อมูลเกี่ยวกับแนวโน้มล่าสุดในการผลิตอัจฉริยะ และที่สำคัญคือการจัดพื้นที่สำหรับบริษัทสตาร์ทอัพโดยเฉพาะ เพื่อนำเสนอผลิตภัณฑ์และเทคโนโลยีใหม่ ซึ่งได้รับความสนใจมากจากผู้เข้าร่วมงานในภาคอุตสาหกรรม

ความคิดเห็นจากผู้ร่วมแสดงสินค้า

“บริษัทของเราเชี่ยวชาญในการผลิตสายสัญญาณชนิดพิเศษ ระบบวัดอุณหภูมิ และสายไฟ โดยครอบคลุมการให้บริการแก่ลูกค้าของเราทั่วประเทศจีน เราได้เข้าร่วมงาน SPS ในเยอรมนีตั้งแต่ปี ค.ศ. 1996 และตอนนี้เรามีความมั่นใจที่จะเข้าร่วมงาน SPS – Smart Production Solutions Guangzhou ทุกปีด้วยเช่นกัน เราขอขอบคุณความมุ่งมั่นในการโฟกัสการผลิตอัจฉริยะ ซึ่งสอดคล้องกับตลาดสินค้าของเรา เราหวังว่างานนี้จะช่วยเราได้รู้จักลูกค้าใหม่ ๆ ที่มีมีความต้องการสินค้าคุณภาพสูง โดยเฉพาะลูกค้าในภาคใต้ของจีน การจัดงานครั้งนี้มีความเป็นมืออาชีพมาก เน้นกลุ่มลูกค้าเป้าหมายที่เป็นวิศวกรและผู้ซื้อที่มีความเชี่ยวชาญ ซึ่งเราได้โอกาสเชื่อมต่อกับลูกค้าที่มีศักยภาพมากกว่าร้อยคนทั้งจากในภาคใต้ของจีนและต่างประเทศ”
Mr Meng Qi, General Manager, SAB Special Cables (Shanghai) Co Ltd

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

“ในฐานะผู้นำในการจัดหาโซลูชันและผลิตภัณฑ์ในด้านอัตโนมัติ Bosch Rexroth ได้มีความร่วมมือกับ SPS ในยุโรปมาอย่างยาวนาน สำหรับที่งาน SPS – Smart Production Solutions Guangzhou เราได้นำเสนอแพลตฟอร์ม ctrlX AUTOMATION ใหม่ของเรา โดยแพลตฟอร์มเทคโนโลยีอัตโนมัติรุ่นใหม่นี้ครอบคลุมผลิตภัณฑ์ฮาร์ดแวร์หลากหลาย รวมถึงคอนโทรลเลอร์ เซอร์โวไดรฟ์ เซอร์โวมอเตอร์ โมดูลความปลอดภัย และผลิตภัณฑ์ซอฟต์แวร์ งานแสดงสินค้าเป็นโอกาสสำหรับเราในการแนะนำผลิตภัณฑ์ล่าสุดของเราให้กับตลาดอัตโนมัติระดับสูงของจีน และเพื่อโปรโมทเทคโนโลยีและปรัชญาการรออกแบบล่าสุดของแพลตฟอร์มเรา” 
Mr Jiang Hui, ctrlX Business Development Manager, Shanghai Bosch Rexroth Hydraulics & Automation Co Ltd

“เราเป็นผู้นำในการจัดหาโซลูชันระบบอัตโนมัติในเกาหลี เชี่ยวชาญในเซ็นเซอร์หลากหลายชนิด คอนโทรลเลอร์ เครื่องกลทุกประเภท อุปกรณ์วัด ระบบเครื่องมือติดตาม ระบบเลเซอร์มาร์คกิ้ง อุปกรณ์เชื่อมต่อ ฯลฯ เราเข้าร่วมงานแสดงสินค้าในกวางโจวทุกปีตั้งแต่ปี ค.ศ. 2016 รู้สึกประทับใจกับคุณภาพของผู้เยี่ยมชม การเข้าร่วมงานช่วยให้เราเข้าถึงกลุ่มลูกค้าที่มีศักยภาพมากขึ้นเพื่อแนะนำผลิตภัณฑ์ล่าสุดของเรา นอกจากนี้ นี่ยังเป็นโอกาสที่สำคัญอย่างยิ่งสำหรับเราที่จะเข้าใจแนวโน้มของตลาดในอุตสาหกรรมที่เกี่ยวข้อง” 
Ms Li Lizhu, Marketing Manager, Autonics Electronic (Jiaxing) Corporation

“เป็นเกียรติอย่างยิ่งที่ได้เป็นส่วนหนึ่งของ SPS – Smart Production Solutions Guangzhou ในปีนี้ ในฐานะเป็นพาร์ทเนอร์อย่างยาวนานของงานแสดงนี้ การร่วมงานในกวางโจวในปีนี้ได้เชื่อมโยงเรากับจำนวนลูกค้าและพาร์ทเนอร์คุณภาพสูงอย่างไม่คาดคิด  เราได้นำเสนอผลิตภัณฑ์ของเราและเปิดตัวโซลูชันอัจฉริยะที่นำเสนอความสามารถใหม่ ๆ ซึ่งเป็นส่วนหนึ่งของความมุ่งมั่นในการขยายฐานลูกค้าเสริมภาพลักษณ์แบรนด์ของเรา  เราขอแสดงความขอบคุณอย่างจริงใจแก่ผู้จัดงานที่พัฒนาแพลตฟอร์มระดับ Professional อย่างนี้ในภาคใต้ของจีน และตอนนี้เราพร้อมแล้วที่จะพบกันอีกครั้งในปี 2025!” 
Mr Rong Shuang Ming, Marketing Manager, Controlway Group Holdings

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

“ในปีนี้ เราจัดพาวิลเลี่ยนญี่ปุ่นที่งาน SPS – Smart Production Solutions เป็นครั้งแรก การตัดสินใจในการเข้าร่วมมาจากศักยภาพของอุตสาหกรรมตอนใต้ของจีนและความสามารถในการดึงดูดผู้เชี่ยวชาญและผู้ชมงานในภาคอุตสาหกรรม ซึ่งผลลัพธ์ที่ได้นั้นตรงตามความคาดหวังของเรา อุตสาหกรรมระบบอัตโนมัติของจีนมีการแข่งขันสูงมาก ดังนั้น บริษัทญี่ปุ่นจึงต้องแสวงหาความร่วมมือในกับบริษัทในประเทศ เพื่อเสริมสร้างความได้เปรียบในการแข่งขัน ส่งผลให้บริษัทญี่ปุ่นหลายแห่งสนใจเข้าร่วมงานครั้งนี้ เราหวังว่า SPS กวางโจวจะยังคงส่งเสริมความร่วมมือระหว่างอุตสาหกรรมการผลิตของจีนและญี่ปุ่น เพื่อสร้างประโยชน์จากการประสานความแข็งแกร่งซึ่งกันและกัน” 
Ms Yu Jie, General Manager, FactoryNet Information Technology (Shanghai) Co Ltd

ความคิดเห็นจากผู้เข้าชมงาน

“เราให้ความสำคัญกับโซลูชันการผลิตอัจฉริยะจึงเข้าร่วมงานนี้ทุกปี ในปีนี้ เราสังเกตถึงการยกระดับอย่างชัดเจนของเทคโนโลยีที่จัดแสดงในงาน ผลจากการอัพเกรดภายใต้แบรนด์ SPS ทำให้งานมีความเป็นมืออาชีพมากขึ้นและแสดงจุดยืนที่มั่นคงสำหรับภาคอุตสาหกรรม จำนวนผู้จัดแสดงและผู้เยี่ยมชมมากมายทั้งจากตลาดในประเทศและต่างประเทศ ช่วยให้เรามีแพลตฟอร์มที่ดีในการสำรวจตลาดโลกและปรับปรุงกลยุทธ์สำหรับการขยายธุรกิจไปสู่ตลาดนานาชาติ เราจะกลับมาในปีหน้าแน่นอน”
Mr Chen Yu, Cost Analysis Engineer, Guangzhou Risong Intelligent Technology Holding Co Ltd

“เราเดนทางจากเซินเจิ้นมาเยี่ยมชมงานที่นี่เป็นปีที่ห้าติดต่อกัน วัตถุประสงค์ของเราคือการอัพเดทให้ทันเทคโนโลยีอยู่เสมอ สำหรับในปีนี้ เห็นได้ชัดว่าการอัพเกรดงาน ทำให้การจัดวางผังการแสดงสินค้าและเป็นประโยชน์ต่อผู้ชมงานมากขึ้น ซึ่งบริษัทเราให้ความสนใจในนวัตกรรมหน้าจอสัมผัสอิเล็กทรอนิกส์ มอเตอร์ และสินค้าอื่น ๆ ที่เกี่ยวข้อง เราคิดว่างานนี้เป็นแพลตฟอร์มที่ยอดเยี่ยมซึ่งช่วยให้เราได้เรียนรู้เพิ่มเติมเกี่ยวกับแนวโน้มปัจจุบันของอุตสาหกรรมอัตโนมัติ และได้รับประโยชน์เป็นที่พึงพอใจทุกครั้งที่มาเยี่ยมชม”
Mr Tian Youdeng, Head of Engineering, Shenzhen Gu Mei Technology Co Ltd

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

ความคิดเห็นจากวิทยากรในงาน

“เราได้นำเสนอเกี่ยวกับ AMTC ซึ่งเป็นโครงการห้องปฏิบัติการวิจัยร่วมระหว่างจีนและเยอรมันที่มุ่งเน้นทางด้านวิทยาศาสตร์การผลิต เนื้อหาหลักเน้นไปที่ซอฟต์แวร์ควบคุมในภาคอุตสาหกรรม ซึ่งเป็นสิ่งที่สำคัญมากสำหรับผู้ผลิตที่ต้องการความยืดหยุ่นในการผลิตเพื่อรับมือความผันผวนของตลาดที่เกิดขึ้นอยู่ตลอดเวลาทั่วโลก ผู้ร่วมสัมมนาให้ความสนใจอย่างมากซึ่งสะท้อนถึงความสำคัญของงานครั้งนี้ที่ไม่เพียงแค่จัดแสดงสินค้า แต่ยังเป็นแหล่งความรู้ในการศึกษาตลาดและจับแนวโน้มด้านอุตสาหกรรม เรียกได้ว่าเป็นคุณค่าที่สำคัญอย่างยิ่งของงานครั้งนี้”
Dr Christopher Ehrmann, Deputy Director, Sino-German Center of Mechanical Engineering

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou ร่วมจัดโดย Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd, China Foreign Trade Guangzhou Exhibition Co Ltd, Guangzhou Overseas Trade Fairs Ltd และ Mesago Messe Frankfurt GmbH โดยได้รับความร่วมมือจากพันธมิตรหลัก ได้แก่ Guangdong Association of Automation, the Guangzhou Association of Automation and the Guangzhou Instrument and Control Society นอกจากนี้ยังได้รับการสนับสนุนจาก the China Light Industry Machinery Association, China Chamber of International Commerce Guangzhou Chamber of Commerce and the Beijing Internet of Things Intelligent Technology Application Association.

สำหรับปี 2025 งาน SPS – Smart Production Solutions Guangzhou จะจัดขึ้นระหว่างวันที่ 25 – 27 กุมภาพันธ์ 2025 ผู้สนใจเข้าร่วมงานสามารถติดต่อได้ที่อีเมล์ sps@china.messefrankfurt.com หรือศึกษาข้อมูลเพิ่มเติมได้ทางเวบไซต์ www.spsinchina.com

นอกจากนี้ Messe Frankfurt ยังมีการจัดงาน SPS – Smart Production Solutions ในภูมิภาคต่าง ๆ ได้แก่ 

 • SPS Italia, 28 – 30 May 2024, Parma, Italy
 • SPS, 12 – 14 November 2024, Nuremberg, Germany
 • SPS Atlanta, 23 – 25 September 2025, Atlanta, United States

Background information on Messe Frankfurt

The Messe Frankfurt Group is the world’s largest trade fair, congress and event organiser with its own exhibition grounds. With a workforce of some 2,300* people at its headquarters in Frankfurt am Main and in 28* subsidiaries, it organises events around the world. Group sales in financial year 2023 were more than € 600* million. We serve our customers’ business interests efficiently within the framework of our Fairs & Events, Locations and Services business fields. One of Messe Frankfurt’s key strengths is its powerful and closely knit global sales network, which covers around 180 countries in all regions of the world. Our comprehensive range of services – both onsite and online – ensures that customers worldwide enjoy consistently high quality and flexibility when planning, organising and running their events. We are using our digital expertise to develop new business models. The wide range of services includes renting exhibition grounds, trade fair construction and marketing, personnel and food services.
Sustainability is a central pillar of our corporate strategy. Here, we strike a healthy balance between ecological and economic interests, social responsibility and diversity.

For more information, please visit our website at: www.messefrankfurt.com/sustainability

With its headquarters in Frankfurt am Main, the company is owned by the City of Frankfurt (60 percent) and the State of Hesse (40 percent).

For more information, please visit our website at: www.messefrankfurt.com

*Preliminary figures for 2023


SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 garners positive feedback following brand upgrade

Guangzhou, 12 March 2024. SPS – Smart Production Solutions Guangzhou concluded successfully on 6 March. This year, the show underwent a considerable upgrade to its branding, which builds on the foundation established by its predecessor SIAF Guangzhou over the past 14 years. The upgrade integrates the fair more tightly into the global SPS portfolio and allows it to better harness the brand’s international network; as a result, more international exhibitors and buyers were attracted to engage in the fair’s business and technological exchange opportunities. This initiative aligns with the ambitions of South China’s manufacturing sector as it works to achieve new industrialisation and the smart transformation of its industries.

Key figures from SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024

 • Close to 700 exhibitors
 • Scale: 40,000 sqm
 • 20+ fringe events, 100+ keynote speeches
 • Nearly 100 professional buyer delegations
 • Together with Guangzhou Industrial Technology Exhibition and Asiamold Select – Guangzhou, the three exhibitions attracted a total of 37,264 professional visitors with 78,111 visits
 • A total of 909 overseas visitors from 83 countries and regions: Russia, Kazakhstan, South Korea, Malaysia, Vietnam, Belarus, Thailand, Taiwan, Hong Kong, India, Indonesia, Japan, Singapore, Italy, Germany, Turkey, the US and Australia (in descending order of visitors)

The three-day event reinforced its role as a signature event in South China’s manufacturing industry, earning praise for its commitment to highlighting the latest advancements in industrial automation and smart manufacturing technologies.

Mr. Richard Li, Chairperson of the Board of Management at Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd reflected on the updates: “Since the brand upgrade we’ve seen an infusion of additional resources into the show, which has significantly amplified its global exposure. The increased participation of industry leaders and smart manufacturing experts, alongside buyers and visitors from around the world, indicates that our rebranding efforts are moving in the right direction. Moreover, it ensures that our event is more closely integrated with SPS in Germany and can fully benefit from the shared resources and complementary strengths of the brand’s global network.”

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

Following its rebranding, the show has emerged as a focal point for industry professionals across various sectors, cementing its position as a key exchange platform for the smart manufacturing industry. Recognising its rising profile, Mr Martin Roschkowski, President of Mesago Messe Frankfurt GmbH, made it a priority to attend and offer his backing: “The show’s refreshed branding brings it into a closer alignment with the wider SPS brand, drawing on the substantial industry resources of our German, British and Italian exhibitions and incorporating all of the product categories of its German parent exhibition. It has been successful at capturing the international market’s focus, and with the introduction of its new European Pavilion, is better poised to assist European brands and their Chinese subsidiaries generate new opportunities for business collaboration. The fairground’s lively atmosphere speaks volumes about the industry’s response to the upgraded show.”

The event took place alongside Guangzhou Industrial Technology and Asiamold Select – Guangzhou, fostering significant synergies by uniting professionals from every phase of the manufacturing lifecycle in cross-industry collaboration. The agenda was augmented with a comprehensive schedule of concurrent events, where industry experts shared insights on the latest trends in new industrialisation and intelligent manufacturing. Notably, the show also featured a dedicated space for start-up companies and a ‘new product and new technology’ showcase, which drew considerable interest from industry participants.

Exhibitor comments

 “Our company specialises in the production of specialty cables, temperature measurement systems, and cable harnesses. Additionally, we offer industrial solutions to our clientele across China. We have been consistent exhibitors at SPS in Germany since 1996, and have now committed to attending SPS – Smart Production Solutions Guangzhou every year as well. We appreciate the show’s focus on smart manufacturing, as this is very consistent with our product positioning. We hope to leverage the show to enhance our visibility in China, so that customers with high-end needs, especially those in South China, can recognise us and use our products and solutions. I think the show is very professional, with a targeted customer base of engineers and professional buyers. We have already connected with over a hundred potential customers from both within South China and abroad.”
Mr Meng Qi, General Manager, SAB Special Cables (Shanghai) Co Ltd

“As a leading supplier of automation solutions and products, Bosch Rexroth has maintained a longstanding cooperation with SPS in Europe. At SPS – Smart Production Solutions Guangzhou, we showcased our new ctrlX AUTOMATION platform. This new generation of automation technology features a range of hardware products, including controllers, servo drives, servo motors, safety modules, as well as software products. The exhibition provided an opportunity for us introduce our latest developments to China’s high-end automation market, and to promote the platform’s latest technologies and design philosophies.”
Mr Jiang Hui, ctrlX Business Development Manager, Shanghai Bosch Rexroth Hydraulics & Automation Co Ltd

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

“We are a leading supplier of automation solutions in Korea, specializing in a wide range of sensors, controllers, motion devices, measuring devices, laser marking systems, connectivity devices and more. We have attended the Guangzhou fair every year since 2016, and are always impressed with the guaranteed quality of the visitors. Attending the concurrent fairs also enables us to reach a larger potential customer base and introduce our latest products to them. It is also a perfect venue for us to understand the market trends in related industries.”
Ms Li Lizhu, Marketing Manager, Autonics Electronic (Jiaxing) Corporation

“It is a great privilege to be a part of SPS – Smart Production Solutions Guangzhou. As a longstanding friend of the exhibition, our time in Guangzhou this year has connected us with an unexpectedly large quantity of high-quality customers and partners. We presented a selection of our leading of products and debuted a number of innovative, smart solutions, which contributes to our ongoing efforts to grow our clientele and strengthen our brand presence. We express our sincere appreciation to the organisers for developing such a professional platform in South China, and we look forward to meeting again in 2025!”
Mr Rong Shuang Ming, Marketing Manager, Controlway Group Holdings

“This year, we organised a Japan pavilion at SPS – Smart Production Solutions for the first time. Our decision to attend was driven by the show’s influence in the South China region and its ability to attract industry peers and visitors. We are glad to report that visitor flow lived up to our expectations. China’s automation industry is extremely competitive, and if Japanese enterprises want to expand their presence in the country, they need to actively seek out upstream and downstream cooperation with domestic enterprises to enhance their competitive advantage. As a result, many Japanese companies are eager to participate. We hope that SPS Guangzhou will continue to promote cooperation between Chinese and Japanese manufacturing enterprises, and help to leverage each other’s respective strengths. “
Ms Yu Jie, General Manager, FactoryNet Information Technology (Shanghai) Co Ltd

Visitor Comments

 “Focused on the field of intelligent manufacturing, we attend this exhibition annually. This year, we’ve observed a pronounced increase in the level of industry resources allocated to the show. As a result of its upgrade within the SPS brand, it has achieved a greater level of professionalism and a more significant standing in the industry. The considerable turnout of exhibitors and visitors, both from the domestic market and abroad, offers us a desirable platform from which to survey the global market and refine our strategy for international expansion. We will definitely come back next year.“
Mr Chen Yu, Cost Analysis Engineer, Guangzhou Risong Intelligent Technology Holding Co Ltd

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

“Traveling here from Shenzhen for the fifth consecutive year, our goal at the exhibition is always to learn. This year, the advantages of the show’s upgrade were clearly noticeable in the improved layout and flow of visitors. Our main interest was to investigate new developments in electronic touch screens, motors, and related products. We consider this show to be an excellent platform to learn more about the current dynamics of the automation industry, and are satisfied with this year’s show in every aspect.”
Mr Tian Youdeng, Head of Engineering, Shenzhen Gu Mei Technology Co Ltd

Speaker Comments:

 “In my presentation, I introduced the AMTC, a Sino-German research laboratory dedicated to production science. A significant part of the discussion centred around our approach to industrial control software, which is an increasingly critical consideration for manufacturers seeking to maintain production flexibility amid the ongoing market fluctuations worldwide. The audience was very attentive, reflecting the event’s importance not only for product discovery, but also for market research and identifying industry trends. It’s clear that these aspects are integral to the exhibition’s value.“
Dr Christopher Ehrmann, Deputy Director, Sino-German Center of Mechanical Engineering

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou 2024 ได้รับเสียงปรบมือท่วมท้นหลังประสบความสำเร็จในการอัพเกรดแบรนด์

SPS – Smart Production Solutions Guangzhou is jointly organised by Guangzhou Guangya Messe Frankfurt Co Ltd, China Foreign Trade Guangzhou Exhibition Co Ltd, Guangzhou Overseas Trade Fairs Ltd and Mesago Messe Frankfurt GmbH. Associate sponsors are the Guangdong Association of Automation, the Guangzhou Association of Automation and the Guangzhou Instrument and Control Society. The fair is also supported by the China Light Industry Machinery Association, China Chamber of International Commerce Guangzhou Chamber of Commerce and the Beijing Internet of Things Intelligent Technology Application Association.

The 2025 edition of SPS – Smart Production Solutions Guangzhou will take place from 25 – 27 February 2025. For any queries, please email sps@china.messefrankfurt.com. For more details about the fair, please visit www.spsinchina.com

Further Messe Frankfurt fairs in the same industry cluster as SPS – Smart Production Solutions Guangzhou include: 

 • SPS Italia, 28 – 30 May 2024, Parma, Italy
 • SPS, 12 – 14 November 2024, Nuremberg, Germany
 • SPS Atlanta, 23 – 25 September 2025, Atlanta, United States
Modern Manufacturing on FacebookModern Manufacturing on Youtube
Modern Manufacturing
Web Admin
 
นำเสนอข่าวสารความรู้รอบด้านเกี่ยวกับอุตสาหกรรมการผลิต เพื่ออุตสาหกรรมไทยก้าวหน้าด้วยวิทยาการสมัยใหม่และเป็นแรงขับเคลื่อนเศรษฐกิจไทย
READ MORE
×